..:: Home ::.. ..:: Vliegtuig ::.. ..:: Verslagen ::.. ..:: Diversen ::..
..:: Specificaties ::.. ..:: Opties ::.. ..:: Bouw ::..
   

De bouw

Zoals u ongetwijfeld heeft begrepen, hebben wij de 3W4 zelf gebouwd. Enerzijds omdat het natuurlijk een hele uitdaging is om je eigen vliegtuig te bouwen. Anderzijds omdat een bouwpakket toch iets goedkoper is dan een ready-to-fly. 

We hebben gedurende het hele bouwproces foto's gemaakt en bijna van elke bouwsessie een kort verslag gemaakt. Uiteindelijk is dit uitgemond in een website van w pagina's met x verslagen en y foto's. Deze is nog steeds online te vinden. Dus voor de die-hards, veel leesplezier.
Voor diegenen die het bouwproces wel interessant vinden maar geen zin hebben aan een paar uur leeswerk, hebben we een beknopt bouwverslag gemaakt.

Vaak krijgen we de vraag waarom we voor een Zodiac gekozen hebben. We gaan hier geen verkooppraatje houden want onze argumenten zijn natuurlijk puur subjectief maar mocht u het toch willen weten: lees het hier.
En besluit u ooit een eigen vliegtuig te bouwen, lees onze tips. De tips zijn niet volledig en zeker niet zaligmakend maar kunnen u misschien vooruit helpen bij de bouw.

   

(C)2002-2007 mijnvliegtuig.nl